Akut lokalbehov?

Behöver ditt företag större lokaler, och det helst igår? Har ni vuxit ur kontorslokalerna eller har ni en vattenskada i era nuvarande lokaler? Behöver ni lokaler snabbt kan tillfälliga lokaler vara lösningen. Idag innebär det en helt annan sak än att ställa upp ett antal gamla baracker på gården. Det finns modulsystem som går att sätta upp utifrån era behov, och de blir nästan lika snygga och bra som om det vore det färdiga huset. De kan användas så länge de behövs, och sedan går det lika snabbt att ta ner dem eller att flytta dem som det gick att sätta upp dem.

 

Flexibla modulsystem

Vare sig ni behöver ett par extra kontor eller en hel skola, finns det modulsystem som fungerar. Det är ett snabbt och kostnadseffektivt sätt att skaffa tillfälliga lokaler, som håller samma kvalitet som ett arkitektritat platsbyggt hus. Idag finns dessutom moduler som är extra ljudisolerade, vilket passar extra bra för till exempel skolor eller inom vården. Ett företag som är specialister på tillfälliga lokaler av modulsystem hittar du på https://www.pcsmodulsystem.se/. De har 20 års erfarenhet och har utvecklat sina moduler så att de kan jämföras med vilket hus som helst. De följer också gällande byggnormer.

Hyra eller köpa modulerna

Din tillfälliga lokal blir som du vill ha den, ritningen skräddarsys utifrån dina behov. Om du väljer att anlita exempelvis PCS sköter de allt, från planskiss till färdigställande ute och inne. Du behöver bara flytta in. Om du vet från början att ditt lokalbehov är tillfälligt, kan du hyra modulerna så länge som du behöver dem. Vet du inte hur länge det blir, eller om du tror att det blir långvarigt, kan du köpa dem. Är de dina kan du använda dem igen vid ett senare tillfälle, kanske på en annan plats. Det går lätt och snabbt att ta bort dem eller flytta dem.