Frigolitskyltar för bästa exponering på mässor

När man som företag ska ställa ut på en mässa är skyltningen väldigt viktig. Man är där för att synas och träffa potentiella kunder samt samarbetspartners så det kan vara avgörande att man har en monter som ser lockande, tydlig och tilltalande ut. Har man skyltar med företagets namn, logotyp eller en talande text så fångas ett intresse och det blir även lätt för människor att hitta montern.

Att trycka upp skyltar i frigolit är både ett snyggt, enkelt och ett prisvärt alternativ. Det är mycket smidigt att använda skyltar i frigolit på framför allt mässor då de är väldigt lätt att hantera och transportera. Loggor och texter är enkla att montera i en mässmonter och de levereras i en monteringsmall.

Det finns ett par alternativ på frigolitmaterial som är bra att använda till skyltar. Det finns den lätta och mycket släta frigoliten Frigofoam, det är ett material som ger loggor och texter ett intressant och uppseendeväckande utseende och ger en 3D effekt på monterväggen. Behöver man större texter, logotyper, fristående bokstäver eller produktmodeller kan man istället använda den starka och hårda Frigoliten EPS S300 som har en yta som påminner om en målad betongvägg. Båda typerna av Frigolit kan förses med blanka laserskurna fronter i akryl eller plexiglas som förhöjer intrycket ytterligare genom dess högblanka och vackra yta. Priserna på frigolitskyltar går att hålla nere tack vare materialets låga kostnad och en effektiv produktionsmetod.

Scandexpo AB är ett företag som använder sig av just en sådan metod. Det är ett företag med stor erfarenhet när det kommer tillverkning av bland annat mässkyltar, företagsloggor, 3D-skyltar och texter. Deras ambition är att erbjuda alla kunder högsta möjliga kvalitet, både i det faktiska produktionsresultatet samt när det kommer till bemötande och förståelsen för varje kunds unika behov.

Så beställ frigolitskyltar för företag nästa gång det är dags att visa upp sig på en mässa.