Koppla av i vinter på ett lyxigt spahotell

30 november 2022 Alma Bareisyte

editorial

November i Sverige kännetecknas av mörkare dagar och långa kvällar. Många av oss känner att orken tryter efter ett tag även om man myser in sig i soffan och tänder massor av ljus efter en intensiv arbetsdag. Samtidigt gör stressen sig påmind, då det är många projekt som ska slutföras innan årsskiftet och dessförinnan ska även julen firas med allt som kommer därtill…

Bjud dig själv på en minisemester

Därför är det bästa som du kan ge dig själv i en julklapp efter en intensiv och mörk period är en minisemester i Dalarna! Dalarnas landsbygd är känd för sina fina omgivningarna och hit kan du åka för att koppla av och ladda batterierna. Här hittar du garanterat ett lyxigt spahotell med charmiga rum som får din axlar att sjunka ned och får dig att glömma alla måsten!

spa

Ett spahotell har något för alla

På ett spahotell har du möjlighet att välja mellan olika typer av behandlingar. Du kan välja en klassisk spabehandling med ansiktsbehandling, massage och bastu eller kanske något mer lyxigt, som helkroppsbehandling, varmstensmassage eller olika kroppsinpackningar. Reser ni som par så finns det möjlighet att boka ett romantiskt spapaket med middag, massage och extra tid i bastun. Eller varför inte testa duo- behandlingar och njuta tillsammans!

Spahotellet har något för alla, från aktiva resenärer som gillar att ta långa promenader eller intensiva träningspass till dem som bara vill luta sig tillbaka och njuta av den fantastiska utsikten över den omgivande naturen.

Och efter en lång dag med aktiviteter eller behandlingar är det dags att njuta av den utsökta maten med säsongsbetonade rätter gjorda av lokala råvaror. Från rejäla grytor till läckra kakor, det finns något för alla i restaurangen på spahotellet.

Så varför inte koppla av i vinter genom att boka ett lyxigt spahotell i Dalarna. Vad du än väljer kommer du att du kommer att känna dig fräsch och redo att ta dig an det nya året.

Fler nyheter