Nya perspektiv genom att köpa ett wood puzzle

26 mars 2021 Mikael Barani

Vilken kvalitet har du när det kommer till dina problem och utmaningar? Är det samma saker som snurrar runt och återkommer eller känner du faktiskt att dina utmaningar känns givande? För det är detta som problemkvalitet handlar om.

Kämpar man mot samma saker om och om igen så är det ett tecken på att det finns något i ditt liv som behöver konfronteras. Meningen är nämligen att du ska utvecklas, vilket också innebär att dina problem utvecklas – de får en högre kvalitet. Detta innebär att när du väl har löst dessa problem så får även ditt liv en högre kvalitet.

Möt dina farhågor!

Känns det som om att du har fastnat kan det vara dags att göra nya saker i livet för att få nya perspektiv. För ibland kan det vara så att man faktiskt behöver göra något nytt för att kunna ta sig an gamla scenarion med ett innovativt sinne. Ta och åk iväg till en stad som du aldrig har besökt, lär dig göra upp en eld på ett säkert sätt i skogen, köp wood puzzle och låt dina hjärna få lite träning.

Alla dess saker är bara exempel och du kan förstås själv anpassa dem efter vad du känner är mest intressant för dig.

För kanske är det så att ditt nya liv väntar alldeles runt hörnet? Ibland måste man helt enkelt pressa sig själv till att göra det där som man tycker känns jobbigt, men som man innerst inne vet att man klarar av.

Först då kan du slå dig fri från gamla vanor som håller ner dig och ditt liv, likt en kedja fjättrad vid en tung kula. Livet kommer att kännas så mycket enklare att leva när du väl har tagit dig igenom det där bagaget. Det är värt ansträngningen som det innebär att göra upp med sig själv.

Fler nyheter