Fyll trädgården med vackra solcellslampor

07 februari 2022 Cecilia Olsson

editorial

Solcellslampor är det perfekta sättet att skapa riktigt mysig stämning i trädgården, på balkongen eller uteplatsen. Till skillnad från eldrivna lampor så behöver man inte dra kablar eller göra elinstallationer för att lampan ska kunna lysa vackert när mörkret infunnit sig. Solcellslampor laddas istället upp under dagen genom solens strålar och behöver därmed ingen ström för att lysa på kvällarna. Det är bra för både plånboken och planeten. 

Solcellslampor erbjuder flexibel trädgårdsbelysning 

Tack vare att solcellslampor inte behöver ha någon sladd inkopplad så är det en betydligt mer flexibel belysning jämfört med klassisk elbelysning. Man kan enkelt flytta runt belysningen utan att behöva tänka på elförsörjning, det enda man behöver ta hänsyn till är att solens strålar ska nå fram till lampans solceller för att den ska kunna laddas upp. Det betyder att man kan variera belysningen i trädgården så ofta man vill och har behov för det. 

Solcellslampor

Det finns solcellslampor för alla behov och stilar

Många kan förknippa solcellslampor med plastiga spjut som man trycker ned efter trädgårdsgången, men det finns så många andra solcellslampor man kan använda sig av. Idag finns det ett mycket brett utbud av solcellslampor i mängder av olika modeller och man kan enkelt hitta lampor som ser precis ut som ”vanliga” lampor, med fördelen att de drivs gratis av solens strålar. 

Solcellslampor anpassade för det svenska vädret 

Hos SolarCamp hittar man ett brett utbud av solcellslampor i olika modeller och färger. De har dessutom lampor som är speciellt framtagna för det nordiska klimatet, så att de ska kunna lysa lång in på kvällen trots att det inte har varit strålande sol hela dagen. Lamporna hos SolarCamp är av högsta kvalitet, framställda av rostfritt stål och säkrade mot både regn och fukt. Det gör att man enkelt kan hitta lampor som både ser bra ut och håller i många år.

Fler nyheter