Hur ska jag veta om en flyttfirma är bra eller dålig?

28 januari 2023 Staffan Ehrlin

editorial

Hur ska jag veta om en flyttfirma är bra eller dålig?

Funderar du på att anlita en flyttfirma för att hjälpa dig att flytta dina saker? Det är viktigt att se till att du får den bästa servicen och valuta för pengarna. Men hur kan du avgöra om en flyttfirma är bra eller dålig? I det här blogginlägget ska vi utforska de viktigaste frågorna att ställa när du undersöker flyttfirmor så att du tryggt kan välja en som uppfyller dina behov. Med denna användbara kunskap kommer du att vara beredd att ge dig ut på problemfria flyttäventyr!

flyttfirma Stockholm

Frågor att ställa vid första kontakt

1. Har företaget ett gott rykte? Fråga runt för att se om någon har använt flyttfirman tidigare och vad de tyckte om deras tjänster. Kolla även recensioner på nätet, eftersom det ger dig en inblick i hur pålitliga och professionella de är.

2. Har teamet erfarenhet av just din typ av flytt? Om duom du flyttar ett stort hem eller en stor affärsverksamhet kan teamet behöva extra kompetens och specialutrustning som mindre flyttar inte behöver. Detta gäller särskilt vid långväga flyttningar.

3. Vad händer om något går fel? Det är viktigt att veta vilken typ av försäkringsskydd som erbjuds och vad du är ansvarig för. Kontrollera företagets villkor för att ta reda på vad som händer om något skadas eller försvinner under flytten.

4. Hur mycket kommer det att kosta? Få en exakt offert så att du kan budgetera därefter. Se till att fråga om eventuella extrakostnader, t.ex. förpackningsmaterial och försäkringsskydd, eftersom dessa ofta inte ingår i flyttpriset.

5. Finns det några tilläggstjänster? Många flyttfirmor erbjuder tilläggstjänster som packning, uppackning och förvaring som kan göra flytten enklare och mindre stressig. Fråga vad som erbjuds dig innan du bestämmer dig för vilket företag du ska anlita.

Ett företag som har kolla på samtliga punkter ovan är Flyttexperten, du hittar dem och deras utbud av tjänster här: https://www.flyttexperten.com/kontakta-oss/stockholm

 

 

Fler nyheter