New Era keps – för sport och nöje!

09 maj 2022 jonas olsson

editorial

I USA har kepsen sedan 80 år prytt huvudet på först basebollspelare, och sedan vem som helst som hade en dragning åt det coola. Amerikanska kepstillverkaren New Era har funnits på marknaden lika länge och vet vad de håller på med. 

På många sätt kan man tycka att “kepans” historia är ganska kort. Jämfört med andra plagg som funnits hos människan i flera tusen år måste man nog betrakta kepsen som en nykomling. Men vilken nykomling – plagget har blivit en succé och idag finns det kepsar för alla tillfällen, som snygg accessoar och som skydd för solen.

Kepsar för syns skull

I flera sporter är det svårt att se utövaren utan en keps. Basebollkepsen har sin självklara plats på spelarens huvud, precis som golfkepsen. Många löpare vittnar om kepsen som ett av de allra viktigaste plaggen, särskilt hos långdistanslöparen. Långa och många mil under en stekande sol är svårt att hantera och för att undvika överhettning behöver man lite skugga, något man får under skärmen.

Men kanske ännu vanligare är att man uttrycker sin image med hjälp av en keps. En keps från New Era är ett fashion statement som kommer att hjälpa upp din stil. Vem har inte sett de ikoniska kepsarna med NY framtill. Det är en New Era-keps, en klassisk basebollkeps. Men New Era har många fler att välja bland, alla med samma goda kvalitet och hållbarhet.

 

new era keps

Kepsar för att inte synas

Det finns ju även den motsatta situationen. Man kan gömma sig under kepsen, och det är precis det man ser hos kändisar som bara vill smita in hos sin lokala take away och köpa en sen lunch. Varför inte kika in i en butik och se om du hittar en new era keps som passar dig, antingen du är kändis eller bara en helt vanlig modemedveten människa? 

Fler nyheter