Husbilar – trenden som är här för att stanna

11 januari 2022 Lily Hansen

editorial

“Det ska va’ husvagn”, sjöngs det i en sång som för många år sedan blev väldigt populär. Då hade man nog ingen aning om att det skulle bli ett sådant uppsving för det mobila hemmet. Sången till trots är det många som hellre väljer en husbil istället för en husvagn. Det finns fördelar med båda varianter och det handlar nog mest om en speciell livsstil snarare än något annat. En del tycker det är bekvämt med en bil och andra vill ha ett litet “hus” att krypa in i när de kört färdigt för dagen.  

Det rullande hemmet är mycket uppskattat

Den som funderar på att byta livsstil och ta sig en sväng runt omkring i Sverige eller utomlands när pensionsåldern infunnit sig har mycket att välja på. Har man några planer på att köpa en husbil kan man alltid gå in på http://www.fritidscenter.se och se vad de har att erbjuda. Kanske finns det något där som passar precis som handen i handsken. Om man inte vet vad man vill ha så kan det vara en bra idé att se sig omkring och låta sig hänföras av alla moderniteter en husbil kan härbärgera. 

 

image

 

Stil och design kan kosta mer än vad det ger

Husbilar av ett speciellt stort märke som jämförs med andra husbilar kan visa sig kosta mer än vad det smakar. De flesta nya husbilar håller en standard som är hög och erbjuder många trevliga bekvämligheter. Vill man ha ett märke som är lite “hett” på marknaden så kan det dock hända att man får punga ut med mer pengar som istället kunde ha använts till annat som till exempel ökar trafiksäkerheten. Det är dock en smaksak och en fråga om pengar. Fritidscenter är ett av många företag som kan erbjuda mycket av det du behöver när det gäller husbilar. 

Fler nyheter