Shoppa billiga parfymer på internet

30 maj 2021 jonas olsson

På jakt efter en ny parfym igen, efter att den gamla parfymen tagit slut? Känns det som om den tar slut för fort? Då kan det vara läge att börja se över hur mycket man använder sin parfym. En standardiserad parfymflaska innehåller 30 milliliter ljuvlig doft. 

Om man sätter ett parfymsprut på handleden varje dag så räcker flaskan i lite mer än ett år, närmare bestämt 60 veckor. Ett tips för att få dem att hålla ännu längre är att alternera sig med flera olika parfymer man gillar.

Att köpa parfymer är sällan en billig historia, vilket de flesta är medvetna om. Idag är många väldigt medvetna konsumenter och även om man gärna stöttar lokala affärer kan det finnas en gräns ekonomiskt för det. Då är det skönt med det moderna samhället vi har där man kan shoppa billigare via nätet, även om frakten inkluderas.

När det gäller sortimentet på skönhetsprodukter och prisvärda parfymer kan man handla hos www.coolpriser.se. Så länge man förvarar sina parfymer mörkt och svalt så har de en lång hållbarhetstid. Då kan man handla flera favoriter och alternera mellan.

Parfymen berättar vem man är

För många handlar parfymen om att sätta sin egen identitet. Därför är det viktigt att känna in doften man vill ha så den passar då parfymdofter är personliga. Det är också bra att fundera över när man ska använda sin parfym. En parfym som används dagtid bör vara lättare i doften än en kvällsparfym.

De flesta vet att man sätter en skvätt parfym på handleden, men varför? Anledningen är att huden är tunn där och kroppsvärmen aktiverar doftämnena bra. Vill man få ett bra resultat kan man spraya sin parfym på en bomullstuss först som man sedan duttar där man vill ha doften. Då får man precis så mycket man vill ha, på precis rätt ställen.

Fler nyheter